Свято матері - свято любові


Мама – сама кохана і найрідніша людина для дитини. У будь-якій країні і для всіх дітей немає більш рідної і близької людини. Саме до мами поспішає дитина з першою перемогою, до неї несуть своє горе. Тільки вона може вирішити всі питання і допомогти в будь-якій ситуації. Свято Дня матері покликане вшановувати матерів усього світу і жінок, які тільки очікують народження дитини. Існуюче по всьому світу свято, різні країни відзначають в свій час. Хтось несе квіти мамі восени, а навесні інші.



Сини і дочки прагнуть порадувати батьків в цей день нехай і невеликим, символічним, подарунком. Дорослі купують цукерки і букети, а діти майструють вироби своїми руками. Адже немає нічого дорожчого подарунка, зробленого власноруч. Бібліотекарі бібліотеки-філії №7 Вінницької бібліотечної системи Мартинюк Тетяна Едуардівна і Репіна Любов Миколаївна організували і провели для дітей 4-А класу ЗОШ №27 бесіду на тему: «Свято матері – свято любові» і майстер-клас по виготовленню об’ємної листівки.







Подарунок мамі своїми руками – це можливість віддячити за тепло, ніжність і турботу. Маленька дрібничка здатна викликати море приємних емоцій.

Коментарі