Цікавинки з торбинки




Завжди приємно отримувати нові книги. Вони приносять неабияке задоволення, особливо дітям. З деякими книгами, які бібліотека отримала, ми вас познайомимо.


Звичайні школярі ніколи не думали, що їм доведеться розплутувати загадкові злочини. Проте, хіба можна лишатися осторонь,коли поруч коїться неймовірне? Надзвичайно цікава повість відомого письменника В. Нестайка для дітей середнього віку. А казкова повість про пригоди журавлика припадуть до душі маленьким читачам.


 Ким були найперші козаки? Звідкіля вони взялися? На ці запитання можна знайти відповідь у гостросюжетному романі В. Рутківського - одного з найблискучіших сучасних українських дитячих письменників.



"Золотий жук" Е. По - перша детективна книга американського письменника - основоположника цього жанру. Любителям історій про клади, пошуки якого пов'язані з розгадуванням головоломок, кодів і шифрів.


Відомий французький роман А. Камю  про епідемію чуми. Роман розповідає про тендітність людського життя, традицій, про небезпеку, в якій  людина залишається людиною.


Книжечка М. Чайки  розповідає про велику дружбу рудого пухнастого котика і володаря неба Місяця, які розкажуть діткам багато різних казочок. Ці та багато інших книжок чекають на своїх читачів у бібліотеці.


Коментарі