Мій татусь найкращий в світі



Наші батьки - найрідніші для кожного із нас в цілому світі. Тато і мама - найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти. Вони для нас опора, підтримка, люди на яких ми рівняємося і на яких ми схожі. 
Напередодні міжнародного Дня тата, який відзначається 21 червня, працівники бібліотеки Ткач О.та Мартинюк Т. підготували фотоколаж "Відомі татусі".
Батько, тато... Він вимогливий, суворий. А його любов до дітей, стримана і врівноважена. У народі кажуть недарма, що дитину треба любити так, щоб вона цього не знала. Батьківська любов є безмежною. 
Як і без мами, без тата не може з'явитись у світі людина, без тата дуже важко, без тата не може бути повноцінної сім'ї, а діти будуть обділені любов'ю і ласкою.Свято мами є, а от свята тата ще не ввели у наш святковий календар. Але діти так люблять своїх татусів, що хочуть висловити палку і щиру любов дорогим людям, бо знають, що тато в сім'ї - головний, він забезпечує їх, створює той моральний клімат доброти і сердечності, дисципліни і вимогливості, працьовитості, миру та злагоди.

Коментарі