Кольоровий Великдень


Ми знаємо як креативно та красиво прикрасити яйця до столу свята Великодень і з радістю передамо цей досвід Вім! 
ТОП - 5 простих і оригінальних способів прикрашання яєць до Великодня.

 Техніка декупаж


Для того, щоб прикрасити великодні яйця таким чином, необхідно вибрати серветки з красивими кольоровими малюнками. В якості фону краще виглядають білі яйця, хоча все залежить від кольору серветки.
Коли приготування закінчені, потрібно просто відокремити верхній шар серветки і вирізати потрібний фрагмент. Після - прикладіть картинку до шкаралупи. Поверх малюнка нанесіть желатиновий клей або клейстер від центру до країв.
Фарбування шовковою тканиною

Для цього сире яйце слід обгорнути тканиною з малюнком. Лицьова сторона повинна щільно прилягати до шкаралупи. Обгорніть його зверху на кольорову в бавовняну тканину, закріпивши на тупому кінці. Далі яйце слід варити 10-15 хвилин після закипання.
Цукрова пудра

Нанести малюнок на вже пофарбовані пасхальні яйця можна за допомогою цукрової пудри. Це дозволить створити стильні фактурні візерунки. Для цього склянку цукрової пудри необхідно змішати з невеликим об'ємом води до густої консистенції. Далі її набираємо в кондитерський шприц і наносемо візерунок.
  1.  Фарбування за допомогою ниток 
  2.  Хто б міг подумати, що нитки муліне можуть допомогти в створенні яскравих візерунків на яйці. Все дуже просто: просто треба намотати нитки різних кольорів на сире і ретельно вимите яйце. Зварити його до стану "круто". При цьому опускати в каструлю яйце кімнатної температури, щоб воно не тріснуло. Додати у воду 1,5 чайної ложки солі.
  3.                                                              Розпис маркером
  4.                      
  5. Незвичайні ексклюзивні крашанки можна створити з допомогою звичайного перманентного маркера. Наносити на вже зварене яйце візерунок - легко і приємно, результат - незвичайний.