Дивосвіт народної творчості


У кожній людині є справжній талант, правда багато про це навіть не здогадується. Ви можете зробити своїми руками все, що завгодно. Головне - фантазувати й не боятися експериментувати. Вироби, зроблені руками, цінуються дуже високо, тому що вони неповторні! Адже кожний може внести свою маленьку деталь у той або інший добуток, подарувати свій характер виробу. Ми представляємо Вашій увазі творчі роботи читачів нашої бібліотеки. 
Талановита людина - це завжди особистість із складною долею, бо вона відчуває на собі відповідальність за те, щоб свій талант "не закопати в землю", а подарувати його людям, аби вони стали духовно багатшими. 
З 22 по 28 березня в читальній залі бібліотеки-філії №7 діяла виставка творчих робіт "Дивосвіт народної творчості" майстрині Валентини Коваленкової, це різноманітні вишиті картини, рушники, наволочки, роботи виконані в техніці вишивка хрестиком, в'язані серветки.  Щаслива та людина, яка пізнала себе, знайшла своє місце в житті, розвинула свої здібності й відчула радість від того, що її робота потрібна іншим. Валентина Яківна є активним користувачем бібліотеки.





Коментарі