Чудотворець Миколай, нас усіх оберігай 🎄


19 грудня в бібліотеці відзначали День Святого Миколая та початок чергового сезону роботи Студії ельфів і фей. Гостей - дітей та їх батьків, радо зустрічали працівники бібліотеки. Завідувач Оксана Володимирівна Ткач привітала присутніх зі святом. На захід загостив Святий Миколай. Він привітав всіх присутніх, побажав щастя, здоров'я, всім чемним діткам вручив подарунки.

В Україні День Святого Миколая є особливо бажаним святом, його з великим нетерпінням чекають і діти, і дорослі, адже цього дня скрізь відбуваються справжні дива. Миколай сходить із небес до дітей, звідки він бачить і знає, як поводяться діти цілий рік. Має він золоті сани з білими золотогривими кіньми, до хати заходить дверми, але часто невидимий. Всі хлопчики і дівчатка отримують дари від Святого. І лише дуже неслухняні дістають від Миколая срібну різку та наказ виправитись до наступного року. 

Бібліотекарі спільно зі Святим Миколаєм розважали гостей цікавими конкурсами та вікторинами. Я розповіла дітям про життя та добрі вчинки Святого Миколая. Свято відбулось за підтримки депутата Вінницької міської ради Олександра Миколайовича Ревунова. Святкову атмосферу допомогли створити музичний керівник Лариса Анатоліївна Пантелейчук зі своїми вихованцями ДНЗ № 10, Юлія Григорівна Міняйло та учень 7-В класу ЗОШ № 27 Роман Мазурець. Захід пройшов у дружній, веселій атмосфері.








Коментарі