"Джміль" прилетів на дитячий майданчик біля бібліотеки


"Джміль" - унікальний дитячий журнал, призначений для роботи дорослого з дитиною у родині, дитячому садку, школі та бібліотеці. Журнал розвиває творчі здібності, виховує ерудовану, активну і щасливу людину. Саме таке видання мудрий дорослий шукає для своїх дітей. Ділимося журнальними новинками з нашими наймолодшими читачами. 


"Джміль" не є популярним розважальним виданням. У ньому повністю відсутня реклама. Журнал навчає, розвиває і виховує, а робить це в легкій, необтяжливій ігровій формі. Мета журналу – не просто дати дитині певний обсяг необхідних у її віці знань, а навчити самостійно міркувати, ставити запитання, знаходити відповіді та робити висновки. Важливу роль у всебічному розвитку особистості дитини журнал "Джміль" відводить мистецтву. Головні герої часопису – хлопчик Джмелик та його друзі – Пензлик, Нотка і Книжечка – вводять малюка у світ прекрасного, вчать розуміти гармонію у слові, музичному звуці, зображенні, а також бути її творцем. 

У кожному номері журналу: кращі літературні твори сучасників і класиків, уроки художнього слова; нетрадиційні техніки образотворчості; репродукції картин українських та світових художників і бесіди за ними; розвивальні ігри; досліди з природними та штучними об’єктами; комікси морально-етичної тематики; сценарії свят і розваг та багато іншого.

"Джміль" прилетів на дитячий майданчик біля бібліотеки







Коментарі