Грайка від Пізнайка


«Мистецькі вихідні – 2016» тривають. Цього разу нас усіх зібрав Пізнайко, який просто не уявляє свого життя без веселощів та друзів! Але все було не так просто… Адже в коло друзів може увійти тільки той, хто дійсно дотепний, влучний, спритний, сильний, мужній, активний і хто дійсно любить веселощі. Цієї суботи Пізнайко підготував для нас насичену конкурсно-розважальну програму «Грайка від Пізнайка». Тому, гайда розважатися!



І перше випробування називається: «Пізнайко-відгадайко», для його проходження потрібно показати свій розум. Насправді все просто: за кожну відгадану загадку учасник отримує бали у вигляді фішок.

Наступний конкурс називається «Пізнайко-вибивайко». Мета – перевірити влучність.
Правила гри: кожен має три спроби збити кеглі. Скільки кеглів збито – стільки й балів отримано.

Ще одне випробування, яке не може не сподобатись, адже його назва «Пізнайко-розважайко». А це означає, що кожен повинен показати наскільки добре вміє розважатися. Отож, правила такі: один учасник виходить, йому доручається показати одну із гримас, а решта повинні відгадати. Той хто зуміє настільки гарно показати, що інші відгадають отримує фішку. А той хто відгадав, також отримує фішку.

Наступне завдання має назву: «Пізнайко-пострибайко». Кожен має одну хвилину для того, щоб проскакати якнайбільше разів на скакалці. Далі - випробування на силу та міць. І назва його «Пізнайко-вижимайко». Головне у випробуванні «Пізнайко-заряджайко» - віддатись на повну, адже хто був енергійнішим той і переможець. Всі випробування також позаду, а тому саме час підрахувати свої бали і отримати призи.

«Пізнайко-відгадайко»


«Пізнайко-вибивайко»


«Пізнайко-розважайко»




«Пізнайко-пострибайко»




«Пізнайко-вижимайко»




«Пізнайко-заряджайко»


Всі випробування також позаду, а тому саме час підрахувати свої бали і отримати призи.








Коментарі