Привітай бійця АТО з Новим Роком 🎅


Нарешті в наше місто прийшла зима з найулюбленішими для всієї дітвори, та й для дорослих святами – Днем Святого Миколая, Новим роком, Різдвом. Діти очікують омріяних подарунків, а дорослі починають вірити в чудеса і здійснення найзаповітніших мрій. І хоча зима поки що не радує нас приємним морозцем з хрустким сніжком, в наших можливостях створити зимову казку своїми руками.

З 19 грудня до 13 січня у наспрацюватимуть майстерні Діда Мороза. Перші три дні дітлахи виготовлятимуть тут новорічні листівки та подарунки воїнам АТО. Усі бажаючі можуть долучитися до цієї справи та власноруч зробити подарунок для наших захисників. Також у майстернях дітей навчатимуть виготовляти оригінальні новорічні та різдвяні прикраси. Серед іншого, діти малюватимуть ялинки зубною щіткою, створюватимуть ялинкові прикраси, робитимуть зимовий пейзаж із різних круп.

Тож кожен вінничанин, щодня з 15 до 17 години (за винятком святкових та вихідних днів) може завітати до бібліотеки на Баженова,32, щоб безкоштовно відвідати майстер-класи з різних технік hand-made: квілінгу, ниткографії, оригамі, декупажу, паперопластики, петриківського розпису та ін., а також, власноруч виготовити новорічні, різдвяні, святкові сувеніри для своїх рідних та близьких.


Коментарі