Чоловік + жінка = !?


28 березня 2015 на засіданні клубу «Тетиторія довіри» ми говорити про одвічну тему, яка у всі часи актуальна, начебто, знайома, та, де шукати відповідь? Психофізіологічні особливості стану чоловічого та жіночого організму. Психофізіологія – це особливості. Так як ця тема дуже велика та цікава, ми вирішили поділити її на два засідання клубу. На тренінгу психолог Т. М. Кравчук розповіла чим же, все таки, ми відрізняємось. Так от, декілька стрічок з тренінгу! У чоловіків краще розвинений вестибулярний апарат.



У силу цього жінки зазвичай не люблять їхати в громадському транспорті спиною вперед. Мозок жінки в середньому на 200 г легше чоловічого. Але відносно маси тіла мозок середньої жінки більше чоловічого. І якщо у чоловіка чітко розмежовані функції півкуль, тобто ліве відповідає за логічне мислення, а праве - за абстрактне, то у жінки і ліве, і праве мало чим відрізняються один від одного. Щоб вирішити якусь абстрактну задачу, у чоловіка інтенсивно працює тільки права півкуля, у жінки - обидва. Але не дивлячись на це, філософський склад розуму завжди вважався чоловічим.

Жінки переважають чоловіків за здатністю запам’ятовувати мовну інформації; в них більше розвинена як короткочасна, так і довгочасна пам’ять. Водночас цифрова пам’ять і швидкість перероблювання інформації у жінок нижчі, ніж у чоловіків. Жінкам притаманна вища емоційна збудливість, емоційна нестійкість і тривожність порівняно з чоловіками. Жінки дуже чутливі до заохочень і зауважень. Не зважаючи на ці всі плюси і мінуси ми все ж таки разом. І так як чоловік не може без жінки так і жінка завжди чекає підтримки і розуміння чоловіка. Тому що ми одне ціле і завжди повинні доповнювати один одного. За ІІ частину тренінгу ви будете проінформовані заздалегідь. Слідкуйте за оголошеннями та новинами блогу та спільноти vk.


Коментарі