«У світі книги чарівної»


Під такою назвою працівники бібліотеки організували пізнавально-оглядовий бібліотечний урок. У світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм відвідувачам.  Адже, книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.
Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати учнів школи до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей.
До бібліотеки завітали учні 3-Г класу ЗОШ № 27. Мартинюк Т. Е. розповіла про історію бібліотеки, познайомила дітей з правилами користування бібліотекою, тематичними полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.  Бібліотекар обслуговування читального залу Репіна Л. М. провела екскурсію, яка включала: знайомство з абонементом, читальним залом бібліотеки, де діти ознайомилися з періодичними виданнями, довідковою літературою для дітей. Присутні ознайомилися з фондом бібліотеки, бібліотечними послугами, книжковими експозиціями.
Не менш цікавим було знайомство дітей з комп’ютером та вільним доступом до мережі Інтернет.
Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності.










 






Коментарі