Щира подяка за підтримку


В наш нелегкий час, коли все більше закладів потребує підтримки, матеріального забезпечення та шефської допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої.
Адміністрація ЗК "Вінницька міська централізована бібліотечна система" в особі директора Івасюк Ірини Олексіївни та колектив бібліотеки-філії №7 висловлює найщирішу вдячність депутату Ревунову О. М. за розуміння та матеріальну підтримку.
На сьогодні наш заклад має сучасну корпоративну вивіску "Бібліотека" - яка є вкрай необхідна.   В бібліотеці завжди проводяться різні цікаві заходи для дітей та дорослих, а від тепер буде ще краще, завдяки підтримці та фінансуванню Олександра Миколайовича наш заклад має звуко-підсилюючу колонку.
Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте людям радість та позитивні емоції. Дуже приємно жити і співпрацювати з людьми, які вболівають за проблеми жителів мікрорайону Тяжилів і нашої бібліотеки. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.
Ми пишаємося тим, що маємо такого депутата - депутата від народу! Дякуємо Вам, Олександре Миколайовичу, за постійний інтерес, увагу і турботу, за вагомий внесок у розвиток культури.




Коментарі